نمایه نویسندگان

آ

  • آقایی فرکوش، مینا تهیه و ارائه فرمول ساخت پوشش شفاف برای محافظت و دوام چاپ بسته بندی در انواع قوطی های فلزی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 42-53]
  • آل‌حسینی، الهام طراحی بسته‌بندی‌ فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 6-17]
  • آل‌حسینی، الهام جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 18-27]

ا

  • ابراهیمی، ابوالقاسم شناسایی و دسته بندی سازه های بسته بندی مواد غذایی با روش تحلیل محتوا [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 28-41]
  • ارومیه ای، عبدالرسول تهیه بسته بندی های آنتی باکتریال و زیست تخریب پذیر بر پایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 60-67]
  • ارومیه ای، عبدالرسول تهیه و بررسی خواص فیزیکی مکانیکی نانو پوشش خوراکی از مخلوط کربوکسی متیل سلولز و صمغ گوار و نانوذرّات اکسید روی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 6-17]
  • اسدپور، قاسم بررسی امکان سنجی استفاده از انواع پوشش های بایو پلیمری بر روی مواد بسته بندی کاغذی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 18-27]
  • اکبری، محسن استفاده از فیلم نانوکمپوزیتی ضد باکتری برای بسته بندی مواد غذایی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 54-63]
  • الماسی، هادی مروری بر ویژگی‌های نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی‌ فعال مواد غذایی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 28-43]
  • ایمانزاده، مسعود بررسی رابطه بین ویژگی‌های بسته‌بندی و ترجیح نام تجاری در مصرف‌کنندگان کالا‌های ورزشی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 54-67]
  • امیری، روناک طراحی برچسب حاوی متابولیت های ثانویة گیاهی به عنوان شناساگر [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 68-77]
  • امیری، روناک استفاده از فیلم نانوکمپوزیتی ضد باکتری برای بسته بندی مواد غذایی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 54-63]
  • اهری، حامد مروری بر پوشش های بسته بندی نانو و نقش آنها در کنترل کیفیت مواد غذایی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 74-88]

ب

  • برنجی اردستانی، سمیرا ارزیابی اثرات پوشش های خوراکی آلژینات کلسیم بر ویژگی های حسی گوشت گوسفند تازه [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 48-59]
  • بهرامی، سپیده تهیه فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان - نانوذرّات اکسید روی - اسانس آویشن و بررسی ویژگی‌های مکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی آن [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 58-73]
  • بوستانی، ناهید بررسی ویژگی های طراحی بسته بندی چای ها و دمنوش های گیاهی یک شرکت ایرانی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 68-80]

پ

  • پورپناهی، محمد بررسی رابطه بین ویژگی‌های بسته‌بندی و ترجیح نام تجاری در مصرف‌کنندگان کالا‌های ورزشی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 54-67]
  • پورمهدی، مهدی تأثیر بسته بندی برگر ماهی و مرغ در شرایط اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 44-53]
  • پورموسی، شادمان چالش ها و راهبردهای توسعه صنعت کارتن سازی ایران [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 6-13]

ج

  • جعفری، سید مهدی کاربرد فنّاوری نوین چاپ سه بعدی در صنایع غذایی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 78-88]
  • جعفری، سید مهدی طراحی بسته‌بندی‌ فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 6-17]
  • جعفری، سید مهدی جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 18-27]

ح

  • حسینی، فرشته بررسی اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده و صمغ درخت زردآلو بر حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری توت‌ فرنگی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 36-47]

خ

  • خیرالدین قدیرآبادی، مرتضی بررسی تأثیر عناصر بسته‌بندی (رنگ، تصاویر، نشان تجاری) مواد خوراکی بر انتخاب محصول توسط کودکان [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 72-83]

د

  • دهقان، سیدامین بررسی رابطه بین ویژگی‌های بسته‌بندی و ترجیح نام تجاری در مصرف‌کنندگان کالا‌های ورزشی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 54-67]

ر

  • ریاحی سامانی، آرزو شناسایی و دسته بندی سازه های بسته بندی مواد غذایی با روش تحلیل محتوا [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 28-41]
  • رشیدی مهر، آزاده تأثیر بسته بندی برگر ماهی و مرغ در شرایط اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 44-53]
  • رضایی ارجمند، فاطمه روند استفاده از پالت های چوبی در سامانه های حمل و نقل کشورهای توسعه یافته [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 64-71]

ز

  • زارعی، مهدی تأثیر بسته بندی برگر ماهی و مرغ در شرایط اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 44-53]

س

  • سادات میرلوحی، فاطمه تهیه و بررسی خواص فیزیکی مکانیکی نانو پوشش خوراکی از مخلوط کربوکسی متیل سلولز و صمغ گوار و نانوذرّات اکسید روی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 6-17]
  • سیدریحانی، سیده فاطمه مروری بر پوشش های بسته بندی نانو و نقش آنها در کنترل کیفیت مواد غذایی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 74-88]

ش

  • شباهنگ، زهرا تهیه فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان - نانوذرّات اکسید روی - اسانس آویشن و بررسی ویژگی‌های مکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی آن [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 58-73]
  • شهیدی، فخری بررسی اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده و صمغ درخت زردآلو بر حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری توت‌ فرنگی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 36-47]

ص

  • صداقت، ناصر بررسی اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده و صمغ درخت زردآلو بر حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری توت‌ فرنگی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 36-47]

ط

  • طیب طاهر، سمیره تأثیر بازاریابی رابطه‌مند و اعتماد به نشان تجاری بر پذیرش کیفیت ارتباط بین مشتریان و سازمان از دیدگاه مشتریان [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 18-31]
  • طلوعی، زهرا تهیه بسته بندی های آنتی باکتریال و زیست تخریب پذیر بر پایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 60-67]

ظ

  • ظاهری، سلیمان بررسی امکان سنجی استفاده از انواع پوشش های بایو پلیمری بر روی مواد بسته بندی کاغذی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 18-27]
  • ظهوریان، گیتی ارزیابی اثرات پوشش های خوراکی آلژینات کلسیم بر ویژگی های حسی گوشت گوسفند تازه [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 48-59]

ع

  • عباسی، حمیده تأثیر بازاریابی رابطه‌مند و اعتماد به نشان تجاری بر پذیرش کیفیت ارتباط بین مشتریان و سازمان از دیدگاه مشتریان [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 18-31]
  • عبداله زاده، توحید تولید فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته و نانو ذرّه دی اکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 42-51]
  • عزیزی، سعیده مروری بر ویژگی‌های نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی‌ فعال مواد غذایی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 28-43]
  • عزیزی، محمدحسین ارزیابی اثرات پوشش های خوراکی آلژینات کلسیم بر ویژگی های حسی گوشت گوسفند تازه [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 48-59]
  • عسکری فر، کاظم شناسایی و دسته بندی سازه های بسته بندی مواد غذایی با روش تحلیل محتوا [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 28-41]
  • عوض صوفیان، عبدالستار کاربرد فنّاوری نوین چاپ سه بعدی در صنایع غذایی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 78-88]

ف

  • فاطمی، شهناز تأثیر زیباشناختی استفاده از نقش مایه های سنتی و بومی در بسته بندی پسته صادراتی استان کرمان [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 26-35]
  • فرخ پیام، سعید رضا بررسی ویژگی های کامپوزیت تخته تراشه جهت دار در صنعت بسته بندی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 6-17]
  • فرهمندفر، رضا تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 52-57]
  • فیض، داود بررسی تأثیر عناصر بسته‌بندی (رنگ، تصاویر، نشان تجاری) مواد خوراکی بر انتخاب محصول توسط کودکان [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 72-83]
  • فضل آرا، علی تأثیر بسته بندی برگر ماهی و مرغ در شرایط اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 44-53]
  • فلاح، محمد آزاد روند استفاده از پالت های چوبی در سامانه های حمل و نقل کشورهای توسعه یافته [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 64-71]

ک

  • کریمی، عبدالله بررسی ویژگی های کامپوزیت تخته تراشه جهت دار در صنعت بسته بندی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 6-17]
  • کشمیری زاده، الهام تهیه و ارائه فرمول ساخت پوشش شفاف برای محافظت و دوام چاپ بسته بندی در انواع قوطی های فلزی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 42-53]

گ

  • گودرزی، وحید تولید فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته و نانو ذرّه دی اکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 42-51]

ل

  • لاری، مریم بررسی ویژگی های طراحی بسته بندی چای ها و دمنوش های گیاهی یک شرکت ایرانی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 68-80]

م

  • مالمیر، آمنه تأثیر بازاریابی رابطه‌مند و اعتماد به نشان تجاری بر پذیرش کیفیت ارتباط بین مشتریان و سازمان از دیدگاه مشتریان [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 18-31]
  • محمدی، بهزاد تهیه فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان - نانوذرّات اکسید روی - اسانس آویشن و بررسی ویژگی‌های مکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی آن [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 58-73]
  • مرادی، گلشن طراحی برچسب حاوی متابولیت های ثانویة گیاهی به عنوان شناساگر [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 68-77]
  • معتمدزادگان، علی تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 52-57]
  • معصوم‌زاده جوزدانی، فرناز طراحیِ پیام‌های بصری زیست‌محیطی در‌ بسته‌بندی کالاهای مصرفی در پرتو اصول گرافولوژی فرهنگی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 14-25]
  • ملکی گلندوز، مصطفی بررسی ویژگی های کامپوزیت تخته تراشه جهت دار در صنعت بسته بندی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 6-17]
  • منیری، حنانه تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 52-57]

ن

  • نامور، مجید بررسی رابطه بین ویژگی‌های بسته‌بندی و ترجیح نام تجاری در مصرف‌کنندگان کالا‌های ورزشی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 54-67]
  • نوشاد، محمد تأثیر بسته بندی برگر ماهی و مرغ در شرایط اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 44-53]

ه

  • هادیان، زهرا ارزیابی اثرات پوشش های خوراکی آلژینات کلسیم بر ویژگی های حسی گوشت گوسفند تازه [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 48-59]
  • هاشمی سیگاری، مریم بررسی اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده و صمغ درخت زردآلو بر حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری توت‌ فرنگی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 36-47]
  • همام، گلناز کاربرد نقوش تصویری ایرانی- اسلامی در طراحی و هویت بخشی بسته بندی صنایع غذایی صادراتی ایران(چای، پسته، زعفران) [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 32-41]